Meteen naar de inhoud

Aanbod 2

Een uitgebreid overzicht van onze onderwerpen.

Onderstaande onderwerpen zijn voorbeelden en uiteraard niet limitatief! Heb je een specifiek onderwerp of situatie in gedachten waaraan je wil werken, laat het ons weten en we gaan opzoek naar de geschikte coach voor je.

Keuzes maken

Ben je een eeuwige twijfelaar? Is kiezen altijd verliezen? Denk jij steeds “had ik maar…”? Hoe geraak ik hier door? Wil ik me herscholen en een heel andere richting uitgaan? Hoe pak ik dit allemaal aan? Als er één of meerdere van bovenstaande vragen je bekend voorkomt, dan kan je komaf mee maken. Schrijf je snel in voor dit traject en binnenkort zorgen keuzes maken niet meer voor eeuwige twijfel.

Leiderschap

Heb je jezelf al eens de vraag gesteld “Ben ik geschikt om mijn baas zijn functie over te nemen als hij vertrekt”? Verloopt het leiden van een team misschien moeizaam? Of luistert men weinig of niet naar je en krijg je je team niet mee? Waarom heb ik het gevoel dat iedereen steeds naar mij kijkt als er beslissingen genomen moeten worden? Wat moet ik doen om anderen mee te laten beslissen? Zie je geen uitweg voor deze vragen? Dan kan je je best haasten voor je in te schrijven voor dit traject.

Team ontwikkeling

Motivatie, motivering, gemotiveerd blijven, het is niet altijd even gemakkelijk om te behouden bij iedereen. Merk je dat je organisatie meermaals mensen aanwerft die niet 100% in het team passen? Je kan er voor zorgen dat dit stopt. Help je organisatie met de juiste personen binnen te halen door dit traject te volgen. En wie weet bestaat je team binnenkort enkel uit pro’s!

Terug in balans met jezelf

Ben je op zoek naar het juiste evenwicht tussen je lichaam en geest?  Wil je bewuster in het leven staan? Ga op zoek naar de juiste work-life balans, disconnect van online naar offline. leer beter omgaan met toenemende stressfactoren en drukke omstandigheden in het dagdagelijkse leven, op je werk, in relaties,… Wij hebben de geschikte coach om je hiermee te helpen. Aarzel niet en neem contact met ons op.

Gezonde voeding

De weg naar een ideaal gewicht en sterkere fysieke/ en/of mentale weerbaarheid. Je bent je ervan bewust dat een gezonde voeding positieve invloeden heeft op uw leven. Echter weet je niet hoe je het volledig kan integreren in je leven. Onze coach helpt je hier graag mee.

Planning

Er komen zoveel zaken op me af waardoor ik niet meer weet waar eerst beginnen. Het valt me moeilijk de prioriteiten in te schatten. Daarnaast laat ik me enorm snel afleiden waardoor mijn planning vaak in het honderd loopt. Spendeer even de tijd aan de inschrijving voor dit traject en er komt een hele hoop tijd vrij door het efficiënt gebruik nadien.

Sales

Zit jouw salesverhaal wat in het slop of voel je dat bepaalde argumenten niet aanslaan? Wil je weten hoe je een ‘blauwe’ persoon (insightsprofiel) moet overtuigen of hoe je net dat vuurrood profiel aanpakt?? Soms is “less” ook “more”. Durf jij een stilte in een salesgesprek te steken!? Ben jij verkocht voor dit traject? Dan is inschrijven alleen nog de boodschap.

Strategisch denken

Wil jij weten hoe je begint aan “leren denken” op middellange en lange termijn?: Start je met de visie of juist met de  missie en wat je wil bereiken? Dit Kan zijn leerrijk zijn voor een strategisch programma van een JCI afdeling (groei, meer een soort van projecten nodig), maar evengoed voor wat je met je team op het werk wil bereiken en hun bekwaamheid te ontwikkelen. Denk even niet te ver na over “koetjes en kalfjes”, maar schrijf je in voor dit traject. Dan zal de coach je begeleiden in het strategisch denken.

Communicatie

Wat is een goed plan van aanpak om te communiceren over jouw bedrijf ( en persoon)? Moet je elke dag vertellen over de activiteiten? Wat moet ik vertellen en wat houd ik beter voor mezelf? is het OK om iets persoonlijk te zeggen? Een communicatieplan zorgt voor duidelijkheid en een overzicht. Communiceer kort even met ons en je bent op één, twee, drie een talent in communicatie.

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen? Weet je wat je sterke punten zijn en wat juist je energie vraagt? Ga ermee aan de slag, want het PIP-traject helpt je een betere versie van jezelf te maken! 

Persoonlijke werkorganisatie

Heb jij last van Een constante stroom van mails of collega’s die je mening vragen of telefoons die blijven afgaan of meetings die ingepland blijven worden… En ondertussen blijf je “echte” werk liggen. Dit coachingtraject helpt je terug de controle te krijgen over je werkdag.

Marketing

Zit je met je bedrijf reeds op Facebook, maar merk je weinig respons? Weet je wat jouw doelgroep is? , waar deze actief is en hoe je ze het best kan bereiken? Het is niet omdat Facebook het meest gebruikte social media platform is, dat je ook zomaar daar actief op moet worden. Segmentatie en juist communiceren zijn de sleutels tot groei.Til je bedrijf naar een hoger niveau door dit traject te volgen. 

Bouwen aan je zelfvertrouwen

Ik heb moeite om “nee” te zeggen. Ik kan moeilijk aan anderen laten weten wat ik wil, denk en voel. Hoe kan ik mijn boodschap overtuigend overbrengen aan de ander? Ik cijfer mezelf te vaak weg. Hoe kom ik op voor mezelf op het werk, in mijn ralatie? en hoe geef ik oprecht mijn mening zonder een ander te kwetsen? Ik krijg vaak te maken met dominante personen. Hoe zorg ik ervoor dat er verandering komt in mijn situatie? Komen bovenstaande situaties u bekend voor? Aarzel dan niet en schrijf je in voor deze coaching. 

Mentale veerkracht

Het leven zit vol uitdagingen, zowel kleine als grote. Dagelijks komt er heel wat op ons af en dat kan heel wat energie van je vragen. Maar hoe komt het nu dat de ene persoon daar beter mee omgaat dan de andere? Het antwoord daarop is: veerkracht. Je veerkracht wordt eigenlijk voor een groot deel bepaald door jouw vaardigheden om zo met problemen en stress om te gaan. Echter is veerkracht niet ‘ statisch’, dat wil zeggen dat het van moment tot moment kan verschillen. Roep dit een “halt” toe en start een PIP traject.

Personal branding

Image building. Hoe maak ik van mezelf een sterk merk?

Starten met een eigen zaak

Wil je van start gaan met je eigen zaak (pre-starter)? Of ben je net gestart en nog wat zoekende hoe alles juist aan te pakken? Wij hebben een  starterscoach die je op weg zet om jouw product-markt fit te vinden en zo een succesvolle business uit te bouwen.

Business development /
groei van de zaak

Je zaak draait goed. Je hebt een zekere positie in de markt weten te veroveren en je ziet jaar na jaar de inkomsten binnenkomen. Maar toch mis je iets. Je hebt meer ambitie en wil sneller vooruit. Of je wil iets nieuws proberen: een nieuw product of dienst; een nieuwe markt? Als business development expert ga ik samen met jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden en begeleid ik je op weg naar duurzame groei van je zaak.

Denk je aan een specifiek thema of zijn er meerdere die je interesseren? Heb je een vraag binnen een andere expertise? Vraag het aan één van onze commissieleden. Wij zoeken mee naar de juiste coach zodat jij aan de slag kan.