Meteen naar de inhoud

Aanbod

Een uitgebreid overzicht van onze onderwerpen.

Deze onderwerpen zijn voorbeelden en niet limitatief! Heb je een specifiek onderwerp of situatie in gedachten waar je wil aan werken, laat het ons weten en we gaan na of we de juiste coach voor je vinden.

Keuzes maken

Ik ben een eeuwige twijfelaar. Kiezen is altijd verliezen, ik denk nadien nog steeds had ik maar. Hoe geraak ik hier door? Ik wil me herscholen en een heel andere richting uitgaan. Hoe pak ik dit aan?

Leiderschap

Mijn baas vertrekt, ben ik geschikt om zijn plaats in te nemen? Ik heb moeite om een team van mensen te leiden. Men luistert niet of weinig en ik krijg mensen niet mee. Hoe los ik dit op? Als er beslissingen moeten genomen worden kijkt men altijd naar mij. Hoe zorg ik er voor dat anderen mee beslissen?

Team ontwikkeling

Ik heb het moeilijk om iedereen in het team gemotiveerd te houden. Wat zijn stappen die ik kan zetten om hierin vooruit te geraken? Onze organisatie werft dikwijls mensen aan die niet in het team passen. 

Terug in balans met jezelf

Ben je op zoek naar het juiste evenwicht tussen je lichaam en geest?  Wil je bewuster in het leven staan? Ga dan op zoek naar de juiste work-life balans, disconnect van online naar offline. Leer beter omgaan met toenemende stressfactoren en drukke omstandigheden in het dagdagelijkse leven, op je werk, in relaties, enz

Gezonde voeding

De weg naar een ideaal gewicht en sterke fysieke/mentale weerbaarheid.

Planning

Er komen zoveel zaken op me af waardoor ik niet meer weet waar eerst te beginnen.Het valt me moeilijk de prioriteiten in te schatten. Daarnaast laat ik me enorm snel afleiden waardoor mijn planning vaak in het honderd loopt.

Sales

Zit jouw salesverhaal wat op de achterbank of voel je dat bepaalde argumenten niet aanslaan? Wil je weten hoe je een ‘blauw’ persoon moet overtuigen of wat met een vuurrood profiel? Soms is less ook more. Durf jij een stilte in een salesgesprek te laten!?

Strategisch denken

Voor mensen die willen leren denken op middellange en lange termijn: hoe begin je daar aan. Startende met de visie, missie en wat je wil bereiken, hoe doen we dat. Dit kan zijn voor een strategisch programma van een JCI afdeling (groei, meer een soort van projecten nodig), maar evengoed wat je met je team op het werk wil bereiken.

Communicatie

Wat is een goed plan van aanpak om te communiceren over jouw bedrijf ( en persoon)? Moet je elke dag vertellen over jouw activiteiten? Een communicatieplan zorgt voor een duidelijk overzicht. 

Persoonlijke ontwikkeling

Wil jij jezelf naar een hoger niveau tillen? Weet je wat je sterke punten zijn en wat energie vraagt? Ga ermee aan de slag en wordt een betere versie van jezelf!

Persoonlijke werkorganisatie

Een constante stroom van mails, collega’s die je mening vragen,… Ondertussen blijf je echte werk liggen. Dit coachingtraject helpt je controle te krijgen over je werkdag.

Marketing

Wat is jouw doelgroep? Waar zijn ze actief? Hoe kan je ze het best bereiken? Met welk sociaal media platform bereik je jouw klanten? Investeer niet onnodig in marketing die jouw klanten niet bereiken. Segmentatie en juist communiceren zijn de sleutel tot groei.

Bouwen aan je zelfvertrouwen

Ik heb moeite om “nee” te zeggen. Ik kan moeilijk aan anderen laten weten wat ik wil, denk en voel. Hoe kan ik mijn boodschap overtuigend overbrengen aan de andere partij? Ik cijfer mezelf te vaak weg. Hoe kom ik op voor mezelf op het werk, in mijn relatie? Hoe geef ik oprecht mijn mening zonder iemand te kwetsen? Ik krijg vaak te maken met dominante personen. Hoe zorg ik ervoor dat er verandering komt in mijn situatie?

Mentale veerkracht

Het leven zit vol uitdagingen, zowel kleine als grote. Dagelijks komt er van alles op ons af en dat kan heel wat energie van je vragen. Maar hoe komt het nu dat de ene daar beter mee omgaat dan de andere? Het antwoord daarop is: Veerkracht. Je veerkracht wordt eigenlijk voor een groot deel bepaald door jouw vaardigheden om met problemen en stress om te gaan. Veerkracht is niet ‘statisch’, dat wil zeggen dat het van moment tot moment kan verschillen. 

Personal branding

Image building. Hoe maak ik van mezelf een sterker merk?

Starten met een eigen zaak

Wil je van start gaan met je eigen zaak (pre-starter)? Of ben je net gestart en nog zoekende hoe het één en ander aan te pakken? Als starterscoach zet ik je op weg om jouw product-markt fit te vinden en zo een succesvolle business uit te bouwen.

Business development /
groei van de zaak

Je zaak draait goed. Je hebt een zekere positie in de markt weten te veroveren en je ziet jaar na jaar de inkomsten binnenkomen. Maar toch mis je iets. Je hebt meer ambitie en wil sneller vooruit. Of je wil iets nieuws proberen: een nieuw product of dienst; een nieuwe markt aanboren? Als business development expert ga ik samen met jou op zoek naar nieuwe mogelijkheden en begeleid ik je op weg naar duurzame groei van je zaak.

Denk je aan een specifiek thema? Heb je een vraag binnen een andere expertise? Vraag het aan één van onze commissieleden. Zij zoeken mee naar de juiste coach, zodat jij aan de slag kan.