Meteen naar de inhoud

PIP traject

Over JCI PIP

Fijn dat jij interesse hebt in een coaching traject van JCI PIP. Waarbij persoonlijke ontwikkeling, één van de belangrijkste pijlers van JCI, centraal staat.

Is persoonlijke ontwikkeling voor jouw ook iets waar je op een of andere manier aan wilt werken, maar waar  je soms dat laatste duwtje in je rug mist om zaken effectief aan te pakken?

Volg je verschillende cursussen, trainingen, seminars of  luister je naar inspirerende sessies  over hoe je zaken beter en anders kan aanpakken? Merk je helaas ook vaak dat je in het feit vervalt dat  je met die info nadien niets concreet doet? Het blijven todo’s die je steeds voor je uitschijft.

Het JCI Personal Improvement Program wil hier komaf mee maken en een stap verder gaan. We willen als aanvulling op de trainingen en opleidingen die JCI reeds aanbiedt, leden de kans geven om een concreet onderwerp te kiezen waar men echt actie in wil ondernemen.  Het gaat over een bepaalde vraag of uitdaging waar je graag mee aan de slag wil.  Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Hoe kan ik op een meer efficiënte manier communiceren met mijn leidinggevende?
  • Hoe zoek ik de juiste investeerders voor mijn zaak?
  • Hoe start ik mijn “eigen” zaak?
  • Hoe kan ik beter communiceren met mijn collega’s/personeel
  • Hoe kan ik beter leiding geven?
 

Hoe verloopt de opstart van een PIP traject?

Begin Traject
Interesse
De start van mogelijke coaching
Je wenst de mogelijkheden te ontdekken
  • Heb je interesse om meer te weten te komen over een bepaald thema?
  • Heb je een vraag of probleem waar je graag aan wil werken?
  • Heb je wel interesse maar weet je nog niet goed waar je juist rond wil werken?  Het is nog niet concreet genoeg?
Neem eens een kijkje tussen de thema’s die heel wat coaches in de aanbieding hebben. Het biedt je ongetwijfeld heel wat inspiratie. Vind je niet wat je zoekt? Geen nood, binnen het JCI- netwerk vinden we zeker en vast wel de geschikte coach met de juiste expertise voor jou.   We gann immers concreet voor jou op zoek naar de ideale match!

Coaching aanvraag
We gaan op zoek naar een ideale coach voor jouw situatie
De zoektocht naar jouw perfecte coach kan beginnen

Eens we weten binnen welk thema/onderwerp je wil werken, stel je samen met de commissieleden van JCI PIP je ‘coachingsvraag’ op punt. Hierin maak je duidelijk waarnaar je concreet opzoek bent. Het is ook belangrijk dat je jouw verwachtingen van je coach omschrijft. Zo kunnen we samen opzoek gaan naar de ideale match, een coach die echt bij je past en waarvan we overtuigd zijn dat je de nodige stappen zult nemen onder zijn/haar vleugels. Op deze manier streven we na x-aantal sessies merkbare positieve resultaten na. 

Is it a Match?
Aftoetsing tussen coach en coachee
Hebben we de juiste coach gevonden?
Van zodra we denke de ideale coach gevonden hebben voor je, stem je met hem/haar telefonisch of online kort af. Het is belangrijk dat jullie op dezelfde golflengte zitten en beiden ook effectief overtuigd zijn dat de coach de juiste persoon is om de coachee mee te nemen in zijn/haar beoogde groeitraject. Als jullie beiden overtuigd zijn wordt het traject gestart en kunnen jullie verder afstemmen omtrent de duur en vorm van het traject. Het aantal sessies is bepalend voor de kostprijs. Deze vind je terug op de prijzenpagina.

Administratieve afhandeling
Officialiseren van het coachingtraject
Goede afspraken maken goede vrienden!

Jullie zijn beiden overtuigd en je kan niet wachten om te starten?  Super!  Een van de betere beslsissingen die je gemaakt hebt!  Laat het ons snel weten, dan zorgen we er samen voor de administratieve afhandeling zodat je kan zo snel mogelijk starten aan het traject.

Start Coaching
Gefeliciteerd!
Je start met je persoonlijk ontwikkelingstraject. Veel succes!
Yes! Slimme beslissing om verder in jezelf te investeren!

Je persoonlijk coaching traject start volgens de gemaakte afspraken.

Nu begint het echte werkt aan jou kant.

Voor ons zit de matchmaking en opstart er op, maar uiteraard houden we wel verder vinger aan de pols om er zeker van te zijn dat je de beoogde meerwaarde ook wordt gerealiseerd.