PIP traject

Over JCI PIP

Fijn dat jij interesse hebt in een coaching traject van JCI PIP. Waarbij persoonlijke ontwikkeling, één van de belangrijkste pijlers van JCI, centraal staat.

Is persoonlijke ontwikkelijking voor jouw ook iets waar je op een of andere manier aan wilt werken, maar waar  je soms dat laatste duwtje in je rug mist om zaken effectief aan te pakken?

Volg je verschillende cursussen, trainingen, seminars of  luister je naar inspirerende sessies  over hoe je zaken beter en anders kan aanpakken? Merk je helaas ook vaak dat je in het feit vervalt dat  je met die info nadien niets concreet doet? Het blijven todo’s die je steeds voor je uitschijft.

Het JCI Personal Improvement Progam wil hier komaf mee maken en een stap verder gaan. We willen als aanvulling op de trainingen en opleidingen die JCI reeds in aanbod heeft, leden de kans bieden om een concreet onderwerp te kiezen waar men actie in wil ondernemen. Het gaat over een bepaalde vraag of probleem waar jij graag aan wil werken. Denk bijvoorbeeld aan: “Hoe kan ik op een meer efficiënte manier communiceren met mijn leidinggevende?” of “Hoe zoek ik de juiste investeerders voor mijn zaak?” of “Hoe start ik aan mijn “eigen” zaak?. Geen vraag of probleem is te zot voor woorden.

Start!

Heb je interesse om meer te weten te komen over een bepaald thema? Heb je een vraag of probleem waar je graag aan wil werken? Neem eens een kijkje tussen de thema’s die heel wat coaches in de aanbieding hebben. Het biedt je ongetwijfeld heel wat inspiratie.

Vind je niet wat je zoekt? Geen nood, binnen het JCI- netwerk vinden we zeker en vast wel de geschikte coach met de juiste expertise voor jou. 

Coachingvraag

Eens we weten binnen welk thema/onderwerp je wil werken, stel je samen met de commissieleden Jonas en/of Tine je ‘coachingsvraag’ op punt. Hierin maak je duidelijk waarnaar je concreet opzoek bent. Het is ook belangrijk dat je jouw verwachtingen van je coach omschrijft. Zo kunnen Jonas en Tine opzoek gaan naar de ideale match, een coach die echt bij je past. Op deze manier streven we na x-aantal sessies resultaten na. 

Is it a match?

Van zodra we  de ideale coach gevonden hebben voor je, stem je met hem/haar telefonisch kort af. Het is belangrijk dat jullie op dezelfde golflengte zitten. Jullie stemmen dan ook de duur van het traject af.

Het aantal sessies is bepalend voor de kostprijs. Deze vind je terug op de prijzenpagina.

We zijn er bijna..

Je kan bijna starten aan het coachingstraject, maar eerst nog moet je nog even het contract ondertekenen.

Nadat deze administratieve rompslomp in orde is, kan de effectieve coaching beginnen.

Succes!